Beyond Meat krijgt de oproep van KFC voor de nationale lancering van vleesloze gebraden kip

  • Beyond Meat (NASDAQ:BYND) ziet zijn vleesloze kip vanaf aanstaande maandag op de menu's van KFC verschijnen in een beperkte tijdsperiode.
  • Het KFC- Beyond Meat fried chicken product komt precies aan het begin van het dieetseizoen.
  • De langverwachte nationale lancering volgt op jarenlang testen door de Yum Brands (NYSE:YUM)-keten en BYND om de juiste kipvervanger te creëren. De eerste plantaardige kip uit het partnerschap debuteerde in augustus 2019 in een restaurant in Atlanta, gevolgd door tests in Nashville, Charlotte en Zuid-Californië in 2020. Vorig jaar kondigde Beyond een formele samenwerking aan met Yum om exclusieve vleesvervangers te maken voor Pizza Hut , Taco Bell en KFC.

    Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit El Segundo volgens de analisten uit op 465.66 miljoen dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2021 toen het concern 406.79 miljoen dollar verdiende.

    Historische omzetten en resultaten Beyond Meat in beeld plus taxaties 2021

    fundamantele data

    Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 134 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 2.21 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -30.13 te liggen.

    De meeste analisten gaan er vanuit dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.31 procent op.

    Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 4.1 miljard dollar. -52

    Het aandeel sloot vrijdag op 66.58 dollar.

    Koershistorie Beyond Meat 2007-2021

    fundamantele data beyondmeat

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.