Analisten vinden Barco fair gewaardeerd aandeel

De koers vanBarco lijkt nu, mede door de recente koersstijgingen van de voorbije maanden van het aandeel, conform de meeste waarderingsmodellen te zijn. Het gros van de analisten noemt het aandeel Barco zodoende op dit niveau eerlijk gewaardeerd. 4 analisten volgen momenteel het aandeel. Dit ondanks dat er nog steeds veel koopadviezen uitstaan is de gemiddelde taxatie rond de huidige beurskoers. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 101,88 euro. Dit is circa 2 procent meer dan de huidige koers van 99,4 euro.

Koersdoelen voor Barco varieren

koersdata

De omzet van Barco over dit jaar komt uit op 1,11 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 1,1 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Barco in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 55 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Barco 's resultaat per aandeel op een winst van 4,09 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende op 24,3 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 2,05 euro per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 2,06 procent. Het doorsnee dividendrendement van de hardwareproducenten ligt op een summiere 1 procent.

Jongste koersdoelen rond de 99 euro

Berenberg, KBC Securities en DeGroof Petercam gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Barco ' nu rond de 1,2 miljard euro.

Historische koersen Barco

aandelenanalyse barco

Om 9.58 stond het aandeel 0 procent lager op 99,4 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.