Wynn Resorts probeert online sportweddenschappen met grote korting te verkopen

 • Wynn Resorts (NASDAQ:WYNN) zou zijn online sportweddenschappen willen verkopen tegen wat lijkt op een grote korting.
 • Wynn (WYNN) probeert zijn WynnBet online gaming-app te verkopen en heeft de prijs verlaagd tot $ 500 miljoen na het schrappen van een deal om WynnBet pubic te halen door een SPAC-transactie van $ 3,2 miljard met Austerlitz Acquisition Corp. I (NYSE:AUS) in November, volgens een NY Post-rapport.
 • Matt Maddox, vertrekkend CEO van Wynn Resorts , zei tijdens de winstoproep van de casino-exploitant in november dat de markt voor de interactieve activiteiten van het bedrijf niet 'duurzaam' was.
 • "Concurrenten geven te veel uit om klanten te krijgen", zei Maddox destijds. "De economie is gewoon niet iets waar we op korte termijn aan gaan deelnemen."
 • Enkele concurrenten van WynnBet zijn DraftKings (NASDAQ:DKNG), Penn National Gaming , MGM Resorts (NYSE:MGM) en Entain's (OTCPK:GMVHF) BetMGM, Flutter Entertainment (OTCPK:PDYPY), Caesars Entertainment (NASDAQ:CZR) en Rush Street Interactive (NYSE:RSI).

  De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Las Vegas over dit jaar ligt volgens de analisten op 4.87 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 3.76 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Wynn Resorts in beeld plus taxaties 2021

  aandelenanalyses

  De analisten rekenen voor 2021 op een nettoverlies van 169 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Wynn Resorts 's resultaat per aandeel op een verlies van 1.03 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op -74.3 te liggen.

  Dividenduitkeringen worden van het concern niet verwacht. Het gemiddelde dividend van de horecabedrijven ligt op een schamele 1.49 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 8.26 miljard dollar. -45

  Het aandeel sloot donderdag op 76.53 dollar.

  Historische koersen Wynn Resorts 2007-2021

  aandelenanalyses wynnresorts

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.