Analisten: meer omzet Broadcom in het verschiet

Broadcom zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 20,79 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2017 toen het concern 17,64 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Broadcom in beeld plus taxaties 2018

historische koersen

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 8,9 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 19,48 dollar verwacht. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 13,31.

De consensus van het dividend ligt op 6,81 dollar per aandeel. Broadcom 's dividendrendement ligt dus op 2,63 procent. Het doorsnee dividendrendement van de halfgeleiders sector ligt op een nihile 0,5 procent.

Laatste taxaties rond de 327 dollar

De laatste 3 adviezen voor de producent van halfgeleiders zijn afkomstig van Goldman Sachs , Morgan Stanley en Canacord Adams.

Broadcom 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 103,26 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 259,26 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Broadcom

historische koersen broadcom

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.