Analisten raden aan Telenet te kopen

Het aandeel Telenet zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel Telenet op dit niveau momenteel aantrekkelijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 14 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel bestaan uit: 1 keer verkoop, 8 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 54,84 euro. Dit is circa 22 procent meer dan de huidige koers van 45 euro. De laatste 3 adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van HSBC , Exane BNP Paribas en Barclays

Veel diversiteit waarderingen Telenet

historische koersen

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Telenet 's marktkapitalisatie 5,2 miljard euro. Het aandeel Telenet bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Telenet 3 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 33 en de 56 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 284 procent hoger.

Koershistorie Telenet 2007-2018

koersdata telenet

Het aandeel staat om 10.29 1,51 procent hoger op 45 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.