Adobe wordt door analisten getipt

Het aandeel Adobe zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel Adobe op dit niveau momenteel een goedkoop aandeel Het aandeel wordt nu door 13 analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen,1 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 292,38 dollar. Dit is circa 17 procent meer dan de huidige koers van 250,89 dollar. Nomura Securities, Barclays en ABN AMRO gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Koersdoelen voor Adobe verspreid

historische koersen

Adobe 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 124 miljard dollar. Het aandeel Adobe was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf december vorig jaar staat het aandeel Adobe maar liefst 40 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 166 en de 278 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 1013 procent hoger.

Historische beurskoersen Adobe

aandeel adobe

Het aandeel sloot vrijdag op 250,89 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.