GEA Group in top Duitse dividendaandelen

Fors dividend GEA Group

Beleggers in het aandeel GEA Group kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel GEA Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. De consensus van het dividend ligt op 0,83 cent per aandeel. GEA Group 's dividendrendement komt hiermee op 3,46 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de hardwareproducenten levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Dividendrendementen GEA Group

Maandag zal het Duitse GEA Group met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. De omzet van GEA Group over dit jaar komt uit op 4,82 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 4,6 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten GEA Group in beeld plus taxaties 2018

aandeel

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 292 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 1,65 euro over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 14,55 te liggen.

Meest recente koersdoelen rond de 29 euro

RBC Capital Markets, Morgan Stanley en Bank of America Merrill Lynch gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

GEA Group 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 4,62 miljard . Het aandeel GEA Group was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf januari vorig jaar staat het aandeel GEA Group 38 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 41 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 146 procent hoger.

Het aandeel staat om 11.59 1,63 procent hoger op 24 euro.

Historische koersen GEA Group afgelopen 10 jaar

aandeel geagroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.