Momenteel zeer fors dividend GEA Group

Beleggers in het aandeel GEA Group kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel GEA Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. De consensus van het dividend ligt op 0,76 cent per aandeel. GEA Group 's dividendrendement ligt dus op 3,19 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de hardwareproducenten ligt op een nihile 1 procent.

Historische dividendrendementen GEA Group

GEA Group publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 4,76 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2017 toen het concern 4,83 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten GEA Group in beeld plus taxaties 2019

financiele analyse

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 222 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van GEA Group 's resultaat per aandeel op een winst van 1,27 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 18,73 te liggen.

Meest recente koersdoelen rond de 26 euro

Kepler Capital Markets, JP Morgan en Goldman Sachs gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt GEA Group 's beurswaarde 4,43 miljard euro. Het aandeel GEA Group was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf mei vorig jaar staat het aandeel GEA Group 26 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 19 en de 35 euro.

Historische koersen GEA Group voorbije 10 jaar

financiele analyse geagroup

Het aandeel staat om 13.29 2,35 procent lager op 23,79 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.