Momenteel zeer fors dividend Williams-Sonoma

Fors dividend Williams Companies-Sonoma

Beleggers in het aandeel Williams Companies-Sonoma kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Williams Companies-Sonoma nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,9 dollar. Williams Companies-Sonoma's dividendrendement komt dus op 3,57 procent uit. Het gemiddelde dividend van de handelsbedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen Williams Companies-Sonoma

Morgen komt het Amerikaanse Williams Companies-Sonoma met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2019 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 5,74 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 5,67 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Williams Companies-Sonoma in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 363 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 4,6 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 11,58.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Williams Companies-Sonoma's marktkapitalisatie 4,46 miljard dollar. Het aandeel Williams Companies-Sonoma was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Williams Companies-Sonoma 13 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 45 en de 74 dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 53,27 dollar.

Historische koersen Williams Companies-Sonoma voorbije 10 jaar

aandelenanalyse williams-sonoma

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.