Analisten:minder omzet Lonmin in het verschiet

Maandag zal het Engelse Lonmin haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 1,33 miljard GBp. Dit is licht minder dan de omzet over 2018 toen het concern 1,35 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lonmin in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 114 miljoen GBp. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 41 GBp over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 1,84 uit.

De consensus van de analisten luidt dat Lonmin geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de mijnbouwers ligt op een aantrekkelijke 3 procent.

Lonmin's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 21,35 miljard GBp. Het aandeel Lonmin was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Lonmin maar liefst 72 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 36 en de 86 GBp.

Historische beurskoersen Lonmin

beurskoers lonmin

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.