Van De Velde nu bij één de hoogste dividendrendementen in Belgie

Fors dividend Van De Velde

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Van De Velde nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 4 euro. Het dividendrendement ligt zodoende op 7,17 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een aantrekkelijke 1,72 procent.

Dividendrendementen Van De Velde

Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 207 miljoen euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 206,6 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Van De Velde in beeld plus taxaties 2016

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2016 uit van een nettowinst van 37 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Van De Velde 's resultaat per aandeel op een winst van 2,77 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 20,13.

Laatste taxaties rond de 60 euro

Het aandeel Van De Velde wordt door 2 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 60 euro. Dit is circa 7 procent meer dan de huidige koers van 55,77 euro.

DeGroof Petercam, KBC Securities en Petercam gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Van De Velde 's marktkapitalisatie momenteel 742,99 miljoen euro.

Het aandeel staat om 13.28 0 procent lager op 55,77 euro.

Historische koersen Van De Velde afgelopen 10 jaar

fundamenteel onderzoek vandevelde

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.