Analisten rekenen op recordjaar Cigna

Morgen komt het Amerikaanse Cigna met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 41,1 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 39,7 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Cigna in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 2,5 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 9,79 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 17,85.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,03 cent. Cigna 's dividendrendement ligt dus op 0,02 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een nihile 0,51 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Cigna 's marktkapitalisatie 44,83 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 174,74 dollar.

Historische koersen Cigna

historische koersen cigna

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.