Analisten: CVS Caremark op stoom voor recordomzet

CVS Caremark zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van CVS Caremark over dit jaar komt uit op 184,15 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 177,53 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten CVS Caremark in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 6,03 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 5,87 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 13,28.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,97 dollar verwacht. Het dividendrendement komt hiermee op 2,53 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een nihile 0,59 procent.

CVS Caremark 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 85,84 miljard dollar.

Historische koersen CVS Caremark

fundamenteel onderzoek cvscaremark

Het aandeel sloot vrijdag op 77,97 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.