Stern in Nederlandse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Stern

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Stern nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,83 cent. Stern 's dividendrendement komt hiermee op 4,08 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de automotive bedrijven ligt op een schamele 0,71 procent.

Dividendrendementen Stern

De omzet van Stern over dit jaar komt uit op 1,18 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 1,1 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Stern in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

De analisten rekenen voor 2017 op een nettowinst van 12 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,08 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 9,77.

Laatste taxaties rond de 25 euro

De laatste 3 adviezen voor het auto-onderdelen- en diensten bedrijf zijn afkomstig van NIBC, Beursexpres en SNS Securities.

Stern 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 115,32 miljoen .

Om 11.55 staat het aandeel 0,59 procent hoger op 20,32 euro.

Historische koersen Stern afgelopen 10 jaar

historische koersen stern

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.