Stern bij hoogste dividendaandelen in Nederland

Fors dividend Stern

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Stern nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,83 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 4 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de automotive bedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,74 procent op.

Dividendrendementen Stern

Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 1,18 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 1,1 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Stern in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 12 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 2,08 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 9,98 te liggen.

Actuele koersdoelen rond de 25 euro

De meest recente adviezen voor het auto-onderdelen- en diensten bedrijf zijn afkomstig van NIBC, Beursexpres en SNS Securities.

Stern 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 117,78 miljoen euro.

Om 11.26 koerst het aandeel 0,7 procent hoger op 20,76 euro.

Historische beurskoersen Stern

fundmantele data stern

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.