Goodyear Tire & Rubber in top Amerikaanse dividendrendementen

Beleggers in het aandeel Goodyear Tire & Rubber kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Goodyear Tire & Rubber tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,64 cent verwacht. Het dividendrendement van Goodyear Tire & Rubber ligt hiermee op 4,77 procent. Het doorsnee dividend van de automobielproducenten ligt op een prima 3,94989726921645 procent.

Historische dividendrendementen Goodyear Tire & Rubber

Morgen komt het Amerikaanse Goodyear Tire & Rubber met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. De omzet van Goodyear Tire & Rubber over dit jaar komt uit op 14,91 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht minder dan de omzet over 2018 toen het concern 15,48 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Goodyear Tire & Rubber in beeld plus taxaties 2020

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 296 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 1,36 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 9,88.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Goodyear Tire & Rubber' momenteel circa 3,22 miljard dollar. Het aandeel Goodyear Tire & Rubber was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Goodyear Tire & Rubber 25 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 11 en de 21 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 5 procent hoger.

Koershistorie Goodyear Tire & Rubber van 2007 tot 2020

financiele analyse goodyeartire&rubber

Klikt u hier voor dividend aandeel Goodyear Tire & Rubber. Het aandeel sloot dinsdag op 13,43 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.