Analisten noemen SAP laag gewaardeerd aandeel

Het aandeel SAP zou nu met een korting noteren. De meeste analisten vinden het aandeel SAP op dit niveau momenteel goedkoop. Het aandeel wordt momenteel door 20 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen, 7 houdadviezen en 13 koopadviezen. Voor het aandeel hebben wij nog geen koersdoelen. Sanford C. Bernstein & Co, Berenberg en UBS gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Veel eenstemmigheid waarderingen SAP

koersdata

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 117,61 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 18 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 82 en de 143 euro.

Historische koersen SAP

aandeel sap

Om 14.25 koerst het aandeel 1,48 procent hoger op 98,53 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.