Aandeel AT&T aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Fors dividend AT&T

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel AT&T tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,97 dollar. AT&T 's dividendrendement komt neer op 5,36 procent. Het doorsnee dividend van de vaste lijn communicatiebedrijven ligt op een schamele 1,38 procent.

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 160,13 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2016 toen de omzet 163,79 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten AT&T in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 16,66 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2,91 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 12,62 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van AT&T ' momenteel circa 225,7 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 36,73 dollar.

Historische koersen AT&T

beurskoers at&t

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.