Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Ferrari

Ferrari zal morgen haar financiële resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Maranello over dit jaar ligt volgens de analisten op 3.45 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 3.77 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Ferrari in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Ferrari Utrecht Amsterdamsestraatweg ©

Ferrari
Ferrari


De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 532 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 2.84 dollar over. De koers/winstverhouding komt hiermee op een heel forse 73.3 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 98 cent. Het dividendrendement van Ferrari ligt hiermee op 0.47 procent. Het gemiddelde dividend van de automobielproducenten ligt op een schamele 0.82 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 39.12 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 24 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 128 en de 234 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Ferrari

fundamenteel onderzoek ferrari

Klikt u hier voor dividend aandeel Ferrari. Het aandeel sloot vrijdag op 208.18 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.