Lockheed Martin stelt $ 478,61 miljoen marinecontractaanpassing veilig

  • Lockheed Martin 's (NYSE: LMT) Sikorsky Aircraft heeft een vaste prijsaanpassing van $ 478,61 miljoen gekregen op een eerder toegekend contract.
  • Deze modificatie maakt gebruik van opties voor de aanschaf van vijf vliegtuigen van partij drie in eerste productie met een laag tarief van het Presidential Helicopters Replacement Program (VH-92A), en de bijbehorende ondersteuning van een tijdelijke aannemer, twee herconfiguratiekits voor het interieur van de cabine, ondersteunende uitrusting, eerste reserveonderdelen en systeemonderdelen aanvulling.
  • Werkzaamheden uit te voeren op meerdere locaties en worden naar verwachting in december 2023 afgerond.

    Fundamentals Lockheed Martin

    De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Bethesda over dit jaar ligt volgens de analisten op 68.12 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 65.4 miljard dollar verdiende.

    Historische omzetten en resultaten Lockheed Martin in beeld plus taxaties 2020

    koersdata

    Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 7.36 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Lockheed Martin 's resultaat per aandeel op een winst van 26.33 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12.8.

    Fors dividend Lockheed Martin

    De consensus van het dividend ligt op 10.64 dollar per aandeel. Lockheed Martin 's dividendrendement komt dus op 3.16 procent uit. Het doorsnee dividend van de luchtvaart- & defensiebedrijven ligt op een schamele 0.2 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op 26 februari een interimdividend van 2600 dollar uit zal gaan keren.

    Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 94.37 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel 21 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 266 en de 443 dollar.

    Historische koersen Lockheed Martin 2007-2020

    koersdata lockheedmartin

    Klikt u hier voor dividend aandeel Lockheed Martin. Om 21.43 stond het aandeel 0.06 procent hoger op 337.04 dollar.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.