Omzet Lockheed Martin op hoogste niveau ooit aldus analisten

Morgen komt het Amerikaanse Lockheed Martin met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over dit kalenderjaar komen de totale verdiensten van het bedrijf uit Bethesda volgens de analisten uit op 69.51 miljard dollar. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2023 toen het bedrijf 67.57 miljard dollar binnen kreeg.

Historische omzetten en resultaten Lockheed Martin in beeld plus taxaties 2023

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 6.18 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 26.03 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 17.82 uit.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 12.81 dollar. Lockheed Martin 's rendement op het dividend ligt dus op 2.76 procent. Het doorsnee dividendrendement van de luchtvaart- & defensiebedrijven ligt op een summiere 1.39 procent.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 118.29 miljard dollar.

Historische beurskoersen Lockheed Martin

koersdata lockheedmartin

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.