Cinedigm neemt FoundationTV over

 • Cinedigm (CIDM + 19,7%) kondigt overeenkomst aan om FoundationTV over te nemen, een uitgebreide direct-to-consumer streaming-technologie, kunstmatige intelligentie, machine-learning en data-analyseplatforms.
 • FoundationTV-streamingplatform richt zich op het mogelijk maken van zeer gepersonaliseerde streamingdiensten die op wereldwijde schaal kunnen werken. Cinedigm is van plan om de FoundationTV- en Matchpoint-technologieplatforms en hun respectieve software-engineeringteams nauw te integreren in een nieuwe Indiase divisie, Cinedigm India.
 • Deze transactie zal naar verwachting binnen de eerste twaalf maanden bijdragen aan de inkomsten van Cinedigm.
 • Naast het verbeteren en uitbreiden van het streamingtechnologieplatform van Cinedigm, zal het Cinedigm India-team ook beginnen met de ontwikkeling en planning van een nieuwe, merkgebonden wereldwijde "overkoepelende" dienst.

  Cinedigm fundamentals

  De omzet van het concern uit New York City over dit jaar komt uit op 30.62 miljoen dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors minder dan de omzet over 2020 toen het concern 39.29 miljoen dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Cinedigm Corp in beeld plus taxaties 2020

  aandelenanalyse

  De analisten rekenen voor 2021 op een nettoverlies van 67 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Cinedigm Corp 's resultaat per aandeel op een verlies van 57 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op -2.21.

  Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het gemiddelde dividend van de ondersteuningsbedrijven ligt op een schamele 1.2 procent.

  De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 44.96 miljoen dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 227 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 0 en de 6 dollar.

  Historische beurskoersen aandeel Cinedigm Corp

  aandelenanalyse cinedigmcorp

  Klikt u hier voor dividend aandeel Cinedigm Corp. Het aandeel sloot woensdag op 1.26 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.