Analisten:meer omzet Dollar General in het verschiet

Morgen gaat Dollar General haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Goodlettsville op 33.63 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2020 toen het concern 27.75 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Dollar General in beeld plus taxaties 2020

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 2.68 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 10.73 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 18.04.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.4 dollar verwacht. Dollar General 's dividendrendement komt hiermee uit op 0.72 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een summiere 0.68 procent.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 50.23 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 26 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 135 en de 225 dollar.

Historische beurskoersen Dollar General

koersdata dollargeneral

Klikt u hier voor dividend aandeel Dollar General. Het aandeel sloot dinsdag op 193.55 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.