Extreem hoog dividend aandeel Telenet

Beleggers in het aandeel Telenet kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Telenet nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 3,69 euro. Telenet 's dividendrendement komt hiermee op 8,56 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de telecommunicatiesector ligt op een summiere 1 procent.

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 2,54 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 2,53 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Telenet in beeld plus taxaties 2018

aandeel

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 307 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,5 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 17,24 te liggen.

Recente koersdoelen rond de 62 euro

De meest recente adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van Kepler Capital Markets, Goldman Sachs en Morgan Stanley .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Telenet 's marktkapitalisatie 4,98 miljard euro.

Historische koersen Telenet voorbije 10 jaar

aandeel telenet

Om 11.52 stond het aandeel 0,88 procent hoger op 43,1 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.