Fielmann nu bij één de hoogste dividendrendementen in Duitsland

Fors dividend Fielmann

Beleggers in het aandeel Fielmann kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Fielmann tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,9 euro verwacht. Fielmann 's dividendrendement komt hiermee op 3,17 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Fielmann

Morgen komt het Duitse Fielmann met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Fielmann over dit jaar komt uit op 1,43 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 1,39 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

De meeste analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 176 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,03 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 29,51.

Jongste koersdoelen rond de 62 euro

De laatste 3 adviezen voor het bedrijf dat persoonlijke goederen produceert zijn afkomstig van Berenberg, Baader Bank en Deutsche Bank.

Fielmann 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 5,03 miljard euro. Het aandeel Fielmann was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Fielmann 9 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 49 en de 72 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 143 procent hoger.

Historische koersen Fielmann

financiele analyse fielmann

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.