Analisten voorzien meer omzet Foot Locker

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Footlocker Inc met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 8,18 miljard dollar. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 7,41 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Footlocker Inc in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 690 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 5,29 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 13,4 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,21 dollar. Footlocker Inc's dividendrendement komt hiermee uit op 1,71 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een aantrekkelijke 1,64 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Footlocker Inc's marktkapitalisatie 9,71 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 70,86 dollar.

Historische beurskoersen Footlocker Inc

fundmantele data footlockerinc

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.