Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Foot Locker Inc

Morgen presenteert het Amerikaanse Foot Locker Inc haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit New York City volgens de analisten uit op 7.65 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het concern 8.01 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Foot Locker Inc in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 273 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Foot Locker Inc 's resultaat per aandeel op een winst van 2.6 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21.06 uit.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 64 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 1.17 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de persoonlijke goederensector ligt op een magere 0.72 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 6.18 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 64 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 17 en de 55 dollar.

Koershistorie Foot Locker Inc 2007-2021

koersgrafieken footlockerinc

Klikt u hier voor dividend aandeel Foot Locker Inc. Het aandeel sloot woensdag op 54.75 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.