AT&T breidt verder uit met 5G

Meer 5G voor zakelijk bij AT&T

 • AT&T voegt 5G-oplossingen toe aan zijn landelijke bedrijfsgerichte breedbandnetwerk.
 • Vanaf april voegt het nieuwe vaste draadloze routeropties van Sierra Wireless (SWIR + 1,4%) en Ericsson's Cradlepoint (ERIC + 1,1%) toe aan zijn zakelijke glasvezelnetwerk, dat al meer dan 2,5 miljoen klantlocaties verbindt met vaste en draadloze oplossingen.
 • Het bedrijf had twee jaar geleden vaste draadloze verbindingen ontwikkeld als onderdeel van de roadmap naar 5G voor bedrijven.
 • "Bedrijven kunnen het gebruiken als een primaire verbinding, een secundaire verbinding om de betrouwbaarheid te vergroten, om een tijdelijke werkplek op te zetten of zelfs om te voorzien in zeer veilige connectiviteitsbehoeften voor werknemers die thuis werken, onafhankelijk van hun breedbandverbinding thuis, " AT&T zegt.

  Beleggers in het aandeel AT&T kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel AT&T nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2.09 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 6.98 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vaste lijn com. sector ligt op een aantrekkelijke 2.65 procent.

  Historische dividendrendementen AT&T

  Over 2021 komt de omzet van het bedrijf uit Dallas volgens de analisten uit op 172.91 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 171.76 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten AT&T in beeld plus taxaties 2020

  aandelenanalyses

  AT&T Den Haag ©

  AT&T
  AT&T


  De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 22.6 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3.14 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 9.53.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 217.13 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel 1 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 34 dollar.

  Historische koersen aandeel AT&T

  aandelenanalyses at&t

  Klikt u hier voor dividend aandeel AT&T. Het aandeel sloot maandag op 29.93 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.