Omzetstijging Intuitive Surgical aldus consensus analisten

Morgen publiceert het Amerikaanse Intuitive Surgical haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 4,34 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2018 toen het concern 3,72 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Intuitive Surgical in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 1,43 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 12,13 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 43,55 te liggen.

Van Intuitive Surgical worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een relatief royale 2 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Intuitive Surgical's marktkapitalisatie 59,32 miljard dollar. Het aandeel Intuitive Surgical bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Intuitive Surgical 3 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 430 en de 589 dollar.

Historische koersen Intuitive Surgical

fundamantele data intuitivesurgical

Klikt u hier voor dividend aandeel Intuitive Surgical. Het aandeel sloot maandag op 528,21 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.