Omzetstijging Intuitive Surgical aldus consensus analisten

Intuitive Surgical zal morgen haar financiële resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Sunnyvale volgens de analisten uit op 5.35 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2021 toen het concern 4.36 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Intuitive Surgical in beeld plus taxaties 2021

historische koersen

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 1.63 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 13.45 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een forse 70.64 te liggen.

De consensus van de analisten luidt dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een nihile 1.46 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 110.21 miljard dollar. 46

Historische beurskoersen aandeel Intuitive Surgical

historische koersen intuitivesurgical

Het aandeel sloot vrijdag op 950.11 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.